Jägarexamen intensivkurs

Jägarexamen intensivkurs! Här på Hagelgevär.se får ni som ska börja jaga tips på utvalda företag där du snabbt och lätt kan komma igång och genomföra din jägarexamen.

flugfiskekurs

 

 

 

  

 

Välkommen att delta i denna intensivkurs i Jägarexamen i natursköna Jämtland. Kursen varar i 4 dagar och vi ser till att du har din jägarexamen när du åker hem under söndagen, totalt pris 8000 kr. Klicka på bilden för mer information.

 

 

 

 

 

 

Vi är Norrlands största på Jägarexamensutbildningar! Vi erbjuder 4 intensiva och lärorika dagar vid foten av Oviksfjällen i Jämtland. Vårt pris är 8 500 kr (endast provavgifter tillkommer)

 

 

 

 

 

 

Intensivkurs i jägarexamen där Du får en komplett examen på endast 3 dagar. Allt ingår i paketet och inga kostnader tillkommer för att du ska få din jägarexamen. Liten personlig grupp med max 6 kursdeltagare per tillfälle. Total kostnad 8500 kr.

 

Välkommen på intensivkurs hos oss på Sundsta Säteri. En 3-dagars kurs där vi går igenom allt du behöver. Kostnaden är 9900 kr för kurs och teoretiska- och praktiska prov. För mer information om upplägg och kostnader se vår hemsida.

 

Hos oss på Sus Scrofa kan du välja mellan flera olika upplägg, för att starta din jägarbana. Surfa in och kolla vilken typ av intensivkurs som skulle passa dig. Välkommen till en kurs som förändrade våra liv!

 

Välkommen på en 3-dagars intensivkurs för jägarexamen på Räfsnäsgården Vandrarhem och konferens i Ludvika. En unik möjlighet att ta jägarexamen med träning på jaktskyttesimulator, därav den låga kurskostnaden på totalt 5900 kr + boende 500 kr.

 

 

 

 

 

 

Ta jägarexamen och få tillgång till jakt och nätverk. Exclusive Adventure har intensivkurser i Jämtland 16-19 maj och Västergötland 1-4 augusti. Vi samarbetar med Sveriges bästa skytteinstruktörer. Priser från 9500 kr. Medlemskap i Exclusive Adventure - Jakt och äventyrsklubb ingår. Hitta mer information på vår hemsida.