Hundkennel

Här på Hagelgevär.se har vi samlat ett urval av de bra jaktkennlar som finns i Sverige så att du som söker jakthund snabbt skall kunna hitta rätt kennel baserat på dina önskemål. Viktigt att tänka på är att alla som ska börja jaga inte behöver köpa en egen hund, utan mestadels räcker det gott med att en i sällskapet har hund.

Almkullens Kennel

Vi föder upp stående fågelhundar av rasen Breton i hemmiljö. Besök gärna: www.almkullens.se för mer information om vår kennel.

Fantagårdens kennel

Magnus föder upp och jagar med Strävhårig Vorsteh. Jakt är hans stora passion och då framförallt med stående fågelhundar. Klicka HÄR för att komma till Fantagårdens hemsida.

Kungshällans kennel

Uppfödning av korthårig vorsteh av och för jägare. Aktiva och samarbetsvilliga hundar för jakt på fjäll, skog eller fält. Trevliga familjehundar. Besök vår hemsida för mer information: www.kungshallans.com

Wild Tribes Kennel

Föder upp rastypiska och dragvilliga Siberian Huskys. Camilla som driver kenneln tävlar aktivt inom draghundsporten och kör hundspannsturer i sitt företag CAMAS. Samt tillverkar och säljer utrustning för hundar. För mer information besök vår hemsida www.wildtribes.se.